Diensten

Neosound is overal inzetbaar waar audiovisuele ondersteuning nodig is. Zo hebben diverse opdrachtgevers Neosound als ondersteuning ingezet op locaties als: The Sand (Amsterdam), Off Corso, Club Eclipse (voorheen Outland), Waterfront etc.

U kunt hier vrijblijvend een offerte aanvragen, via: info@neosound.nl.

Feesten

Neosound kan voor elk type feest leveren wat er aan audiovisuele ondersteuning met licht en geluid nodig is, waardoor het een geslaagd feest wordt.
Hierbij kunt u denken aan eenvoudig feesten met slechts wat achtergrondmuziek en spraakversterking, maar ook aan bands, DJ's en dergelijke, Neosound kan u hierbij ondersteunen in de techniek

Presentatie/spraakversterking

Voor de presentatie van een product, of voor lezingen, bedrijfspresentaties, fora, symposiums enz. is het van cruciaal belang dat u goed verstaanbaar bent, maar ook dat het licht en de multimedia goed overkomen.
Neosound kan voor u alle technische dingen leveren die hiervoor nodig zijn, waaronder: microfoons, speakers, laptops, beamers, lichten en dergelijke.

Bands/Koren

Voor bands en koren heeft Neosound alles in huis op het optreden te laten slagen. Een spetterende show met lichten en een stevig geluid, of juist een sfeervol optreden om van te genieten, Neosound kan het voor u regelen.

Toneel/musicals

Met een musical of toneelstuk is het belangrijk dat alles technisch klopt, maar ook dat er een juiste sfeer gecreŽerd wordt, die aansluit bij toneelstuk of musical zelf.
Neosound zal bij een productie met nauw overleg de techniek realiseren die benodigd is voor de musical/toneelstuk.
Hierbij kunnen wij voor u alle technici, geluid, lichten enz. leveren die hiervoor nodig zijn.


Fotografie

Voor feesten, optredens en presentaties kan Neosound ook de fotografie verzorgen.
Hierbij maakt Neosound gebruik van vakmensen, die alles op een professionele en vakkundige manier vastleggen.

U kunt hier vrijblijvend een offerte aanvragen, via: info@neosound.nl.